WoonSaam

WoonSaam is een huis waar zes jonge mensen tussen de 18 en 25 jaar kortere of langere tijd kunnen verblijven. Je huurt een ingerichte kamer van Stichting WoonSaam, je woont zelfstandig en maakt gezamenlijk gebruik van voorzieningen zoals woonkamer, keuken, badkamer, terras. Doordat je met andere jongeren samenleeft heb je maken met huisregels. Je kunt hier in principe maximaal twee jaar wonen.

De woongroep heeft een vaste kernbewoner. Hij of zij is geen hulpverlener maar stuurt de woongroep aan waar nodig en is tevens aanspreekpunt. De coach van WoonSaam begeleidt de woongroep

Leren en werken

Je persoonlijke coach van Stichting WoonSaam maakt samen met jou een plan met afspraken en doelen. Dit zijn jouw persoonlijke leerdoelen die jou gaan helpen om te groeien in zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van je kwaliteiten en interesses. Je hebt dagbesteding, werk of opleiding van tenminste 24 uur per week.

WOONSAAM biedt:

• een veilig thuis;
  • individuele en persoonlijke aandacht;
  • een perfecte mix van wonen, werken, leren en coaching;
  • een opstap naar zelfstandigheid;
  • een goede basis voor een mooie toekomst.

WOONSAAM vraagt:

• verbinding aan de groep;
  • wederzijds respect.